Ærlig Mads Pedersen: Forvent det værste

30/03/2024 12:52

|

Nicolai Busekist

Foto: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Mads Pedersen har ikke ønsket at skrue for højt op for forventningerne, hvorfor han har bedt folk om at forvente det værste.

Mest læste i dag

Danske Mads Pedersen ved ikke, om hans krop når at blive i stand til at hele forud for Flandern Rundt, der køres søndag. Til trods for dette, så har han gjort det klart, at han kommer til at give det et skud - og at han håber at kunne køre med om sejren.

Onsdag var han en del af et stort styrt ved Dwars door Vlaanderen. Det har sat ham markant tilbage, men det har end ikke været overvejet, at han skulle melde afbud. Sådan lyder det fra den danske stjerne på et pressemøde fredag.

"Det har aldrig været sådan, at jeg ikke skulle køre Flandern. Men jeg tror bare, at man skal afstemme forventningerne i forhold til resultatet på søndag," sagde han ifølge Ritzau.

"Forvent det værste og håb på det bedste. Det er vel det, jeg kan sige om søndagens løb."

Her slog han også fast, at han har et håb om, at han når at restituere godt nok til at kunne levere et godt resultat. Han bliver dog ikke ked af det, hvis det ikke kommer til at gå, som han håber på.

Det store styrt har medført, at den danske stjerne må stille til start med en del hudafskrabninger. Det har medført, at han har haft svært ved at sove ordentligt på det seneste.

Han har tidligere udtalt, at disse sår hænger fast i undertøj og sengetøj. Af denne grund er han nødt til at sove meget på ryggen, da han ikke er helt så hårdt ramt her.