Bekræftet: Her vender Vingegaard tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

15/09/2022 07:54

Mest læste i dag

Det er ikke meget, Jonas Vingegaard har siddet på cyklen, siden han vandt Tour de France. Nu er det dog bekræftet, at han snart vender tilbage.

Jonas Vingegaard vandt denne sommer Tour de France. Siden da er det ikke meget, han har siddet på sin cykel.

Hans hold, Jumbo-Visma, har nu bekræftet, at han snart vender tilbage. Han er nemlig på startlisten til etapeløbet Cro Race i Kroatien. Det skriver Ritzau.

Det er et relativt kort etapeløb, der strækker sig over seks etaper. Den første etape bliver sat i gang den 27. september.

Efter sin sejr i Tour de France, har det været småt med deltagelser i cykelløb for Jonas Vingegaard. Han har nemlig kun taget del i showløbet Etten-Leur i Holland i midten af august.

Formålet med Cro Race i Kroatien er, at Jonas Vingegaard kan forberede sig til sit næste store mål. Fra den 8. oktober skal den danske stjerne nemlig cykle Lombardiet Rundt.

For at blive klar til det kroatiske løb, er Jonas Vingegaard i fuld gang med træningen. Dette foregår på nuværende tidspunkt i Spanien.

"Først havde han noget god træning i Danmark, og så tog han til Spanien for noget hård træning i bjergene. Han træner der nu. Han forbereder sig til sit store mål, Lombardiet Rundt," siger sportsdirektør Merijn Zeeman til Ekstra Bladet.

Meget tyder derfor på, at målet ikke er at vinde Cro Race. Derimod handler det om at forberede sig bedst muligt til Lombardiet Rundt.