Bradley Wiggins afslører traumatisk teenageminde

Af: Nicolai Busekist

|

19/04/2022 14:28

Mest læste i dag

Den OL-vindende britiske cykelrytter Bradley Wiggins har afsløret i et nyligt interview, at han blev groomet af en cykeltræner som teenager.

Sir Bradley Wiggins har afsløret, at han blev seksuelt groomet af en træner, da han var teenager.

Derudover har den 41-årige legende også afsløret, at han valgte ikke at sige noget til sin stedfar Brendan. Ligeledes har han fortalt om, at det er noget, der har haft stor indflydelse på hans voksne liv.

"Jeg blev groomet af en træner, da jeg var yngre, og jeg accepterede det aldrig helt," sagde han ifølge Mirror.

"Jeg var helt alene. Jeg ville bare ud af miljøet. Jeg blev så insulær. Jeg var en ret mærkelig teenager på mange måder."

Han tilføjede også, at han følte, at det ikke var noget, han kunne tale med sin familie om, hvorfor han i stedet valgte at begrave smerten.

"Det hele påvirkede mig som voksen. Jeg tror, at mit drive på cyklen stammede fra modgang," sagde han.

I interviewet, der er blevet bragt i Men's Health UK, fortalte han også, at nogle af hans problemer stammer fra, da hans far Gary forlod familien i en alder af to år.

Hans far vendte tilbage til Australien og udviklede et alkohol- og stofmisbrug, før han blev fundet myrdet. Hans drabsmand eller drabsmænd er aldrig blevet stillet for retten.

"Det har at gøre med min far. Jeg fik aldrig svar, da han blev myrdet i 2008. Han forlod os, da jeg var lille, så jeg mødte ham første gang, da jeg var 18 år," sagde han.

"Vi genoplivede en form for forhold, men vi talte ikke sammen i de sidste par år, før han blev myrdet. Han var min helt. Jeg ville gerne bevise mig selv over for ham."