Cykelstjerne afslører: Det er min sidste sæson

Af: Nicolai Busekist

|

12/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Cykelstjernen har meddelt, at dette ikke blot bliver han sidste Giro d'Italia. Det bliver også hans sidste sæson.

Det er svært at komme udenom, at italienske Vincenzo Nibali er en af de størse cykelstjerner i dette årtusinde. Men nu er det snart slut med at se italieneren trampe i pedalerne.

Ifølge mediet RAI har han nemlig afsløret, at dette bliver hans sidste sæson som professionel cykelrytter. Det gjorde han efter onsdagens etape i Giro d'Italia, lyder det.

Han udtalte, at han har ventet på denne etape i et stykke tid, da han har truffet en beslutning om, at det bliver hans sidste Giro, men også hans sidste sæson.

"Jeg har ventet på denne etape i et stykke tid. I nogle år. Det var her, jeg begyndte at cykle og træne, så her ville jeg bekræfte, at dette er min sidste Giro og min sidste sæson," sagde han ifølge RAI.

Vincenzo Nibali er desuden igen blevet en del af Astana, som han også kørte for i perioden fra 2013 til 2016. Efter at have været væk fra holdet i fem år, er han dog nu tilbage.

Nibali har oplevet store successer som Astana-rytter, da det blandt andet var for dem, han vandt Tour de France i 2014.

Derudover kan den i dag 37-årige italiener også bryste sig af at være en af de ganske få ryttere i sportens historie, der har formået at vinde alle tre grand tours.