Cykelstjerne blev anholdt før VM

25/09/2022 15:32

|

Nicolai Busekist

Foto: Con Chronis/Getty Images

Mest læste i dag

Aftenen inden VM var Mathieu van der Poel indblandet i en kontrovers på sit hotel. Det førte til, at han endte med at blive anholdt.

Mathieu van der Poel var en af mange cykelstjerne, der tog del i søndagens VM i linjeløb. Han var dog den seneste, der blev arresteret aftenen før, og måtte tilbringe en del af natten på en politistation.

Det skriver flere internationale medier. Desuden har belgiske Sporza fået det bekræftet af Mathieu van der Poel selv, inden han satte sig op på cyklen søndag.

Anholdelsen skyldtes, at han sent lørdag aften endte i en kontrovers med et par teenagere på sit hotel. Mere konkret, så endte han i en strid med dem uden for sit eget hotelværelse.

Efter sigende bankede de på hans dør flere gange, hvilket var yderst forstyrrende for ham. Til sidst fik han dog nok af det, og det udviklede sig til en konfrontation og tumult.

Det medførte, at politiet blev tilkaldt til hotellet. Da de ankom, valgte de at anholde Mathieu van der Poel, som derfor blev taget med på stationen, hvor han skulle afhøres.

"Det er korrekt. Der var en lille strid. Det handlede om larmende naboer, og de var ret strenge," lød det fra cykelstjernen, da han talte med Sporza.

Han forklarede også, at han først var tilbage på sit hotelværelse klokken fire om natten.