Cykelstjerne indblandet i 'ulækker oplevelse': Nu undskylder han

Af: Nicolai Busekist

|

23/11/2021 09:32

Mest læste i dag

Den 31-årige cykelstjerne Peter Sagan siger nu undskyld for en episode tidligere i år, hvor han overfaldt en politibetjent.

Cykelstjernen Peter Sagan, der kører for cykelholdet Bora-Hansgrohe, lægger sig nu faldt ned og undskylder for en episode i april i år.

Det sker i kølvandet på, at nyheden om, at han i beruset tilstand overfaldt og sårede en politibetjent i april i år.

"I forbindelse med de nyheder, der dukkede op i dag (mandag, red.) i forbindelse med natten til den 25. april, vil jeg gerne benytte lejligheden til at overbringe min dybeste undskyldning. Det var en ulækker oplevelse, der fik mig til at tænke dybt og drage værdifuld læring," skriver han i et opslag på Facebook.

"Jeg er virkelig ked af episoden, som aldrig vil gentage sig," fortsætter Peter Sagan undskyldende på det sociale medie.

Mandag spredtes nyheden om, at Peter Sagan er blevet idømt en bøde på 50.000 kroner, fordi han overfaldt og sårede en politibetjent i Monaco.

Ifølge TV 2 Sport blev den slovakiske cykelstjerne stoppet i en bil sammen med sine storebror af det monegaskisk politi. Det skete efter en våd nat i byen den 25. april.

Årsagen til, at de blev stoppet var, at Peter Sagan havde overtrådt et udgangsforbud, der var blevet indført i Monaco i forbindelse med covid-19-pandemien.

Sagan var dog ikke særlig samarbejdsvillig, og valgte at modsætte sig anholdelsen, i stedet for at samarbejde med ordensmagten.

Ifølge mediet Nice-Matin nægtede Sagan at stige ud af bilen, og gik i stedet til angreb på en politibetjent, som blev såret på sin højre hånd. Mediet skriver, at Sagan brugte al sin fysisk og 'kæmpede som en gal'.

Sagan advokat hævder, at han kun modsatte sig politiet, fordi han frygtede, at han ville blive ført til et hosptail, hvor han ville blive tvangsvaccineret mod coronavirus.