Cykelstjerne kørt på hospitalet

Af: Nicolai Busekist

|

25/01/2022 08:52

Mest læste i dag

Cykelstjernen er blevet kørt på hospitalet efter et uheld. Han skulle efter sigende have kollideret med en bus.

Den tidligere Tour de France-vinder Egan Bernal er blevet kørt på hospitalet. Det skete efter et uheld, hvor han kørte ind i en parkeret bus på en træningslejr i hans hjemland Columbia.

Han har pådraget sig flere skader efter kollisionen, og man venter stadig på svar på, om de får betydning for hans sæson. 

Politiet siger ifølge Cyclingweekly, at Egan Bernal overså bussen, der holdte ved siden af vejen. Det resulterede i, at han kørte direkte ind i bussen, hvor han efterlod en stor bule.

Hans hold bekræfter også hændelsen, og at han er blevet kørt til et hospital, for at blive tilset: 

"Bernal, som er på en træningslejr i nærheden af ​​sin hjemby med flere holdkammerater, blev kørt til hospitalet af holdets medicinske personale og var ved bevidsthed ved ankomsten."

"Han er stabil og under yderligere behandling for sine skader. Holdet vil give en opdatering om Egans tilstand inden længe,” skriver holdet til Cyclingweekly. 

Egan Bernal var på træningslejren sammen med flere af sine sydamerikanske holdkammerater, for at forberede sig på sæsonstarten. 

Egan Bernals sæson stod til at starte ved løbet Tour de la Provence den 10. februar. Men om han bliver klar inden løbets start er endnu uvist.