Dansk cykelstjerne udgår af Vuelta a Espana

Af: Nicolai Busekist

|

30/08/2022 07:42

Mest læste i dag

Det bliver ikke til mere Vuelta A Espana i år for danske Mathias Norsgaard. Han er nemlig blevet tvunget til at udgå af løbet.

I løbet af weekenden har den danske cykelstjerne døjet med sygdom. Det resulterede mandag i, at han afgav en positiv coronatest.

Det betyder, at han har været nødt til at forlade sin første grand tour før tid. Det skriver hans hold Movistar på Twitter.

Den danske cykelrytter ærgrer sig med stor sandsynlighed over det. Det var nemlig ikke blot hans første grand tour, men som danmarksmester i enkeltstart, havde han også haft mulighed for at vise sin dannebrogstrikot frem på tirsdagens tidskørsel.

"Det er trist at se din første grand tour slutte så brat, specielt når dannebrogstrøjen ventede på dig i morgen (tirsdag, red.). God bedring," skriver Movistar i deres opslag på Twitter.

Den 25-årige cykelrytter var hårdt ramt af sygdom i weekenden. Han deltog dog i løbet alligevel, men det var tydeligt at se, at han var hårdt ramt. Søndag kørte han nemlig over målstregen som næstsidste mand.

Han havde håbet, at han kunne bruge hviledagen på at komme sig, så han ville være klar til at stille til start ved tirsdagens etape. Sådan kom det desværre ikke til at gå. Derimod er han nu endt med at udgå af løbet.