Her går det galt: Cykelstjerne får tilskuers telefon i hovedet

01/02/2023 09:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Mest læste i dag

Cykelstjernen Fabio Jakobsen fik sig en grim oplevelse, da han under Vuelta San Juan fik en tilskuers telefon i hovedet.

Det kunne være gået helt galt for Fabio Jakobsen, da han søndag var en del af spurten ved Vuelta San Juan.

Da han og resten af feltet kom kørende med høj fart i en massespurt, vælger den hollandske sprinter at søge ud mod barrieren i højre side af vejen.

Hvad han desværre ikke får øje på i tid, er en lidt for ivrig tilskuer, der meget gerne vil optage en video af spurten - han holder nemlig sin telefon helt inde i Jakobsens kørebane.

Det medfører, at den hollandske sprinter bliver ramt i hovedet, så hans solbriller falder af. Heldigvis formår han at holde sig på sin cykel, så han kan færdiggøre etapen.

"Jeg tror, ​​at mange mennesker fik et deja-vu efter etapen i Polen Rundt," udtalte Fabio Jakobsen derefter til mediet Sporza.

"Jeg har et snit, og det virker ret dybt, men det kunne have været meget værre. Det er til dels min skyld, men der var god plads langs barriererne. Selvfølgelig så jeg ikke tilskuerens hånd," lød det også fra ham.

Den episode i Polen Rundt, som Fabio Jakobsen hentyder til, fandt sted tilbage i 2020, hvor han blev presset ud i barrieren. Det gik helt galt, og han endte med at brække de fleste knogler i ansigtet samt miste alle sine tænder.

Ikke nok med det, så blev han også lagt i kunstig koma, hvor han i en periode svævede mellem liv og død.

Kun syv måneder efter det voldsomme styrt, var han tilbage på cyklen og gjorde comeback. Siden da har han også formået at kæmpe sig tilbage til en status som en af de bedste sprintere i verden.