Her vender Jonas Vingegaard tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

02/09/2022 07:56

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard er blevet skrevet op til sit første etapeløb efter sin triumf i Tour de France. Den danske stjerne er derfor at finde på cyklen igen inden længe.

Jonas Vingegaard har et helt klart mål for dette efterår. Han har nemlig rettet blikket stift mod Lombardiet Rundt, der bliver kørt den 8. oktober.

Inden da har han dog planer om at styrke sin form. Derfor er den danske Tour de France-vinder nu blevet skrevet op til etapeløbet Cro Race, der bliver skudt i gang den 27. september. Det skriver Ekstra Bladet.

Der er tale om et løb, der bliver afviklet i Kroatien, og som består af seks etaper. Løbet slutter derfor omtrent en uge, inden Jonas Vingegaard skal være klar til Lombardiet Rundt.

Løbet starter i den kroatiske by Osijek, der ligger i den nordlige del af landet. Seks dage senere slutter Cro Race i Zagreb, som er hovedstaden i Kroatien.

Jonas Vingegaard kommer til at få selskab af flere store stjerner under Cro Race, hvilket bl.a. tæller Geraint Thomas, Mikel Landa og Egan Bernal.

Han har dog ingen løb, inden han skal stille til start ved Cro Race. Det vil sige, at den danske stjerne skal holde sig i form i godt og vel en måned endnu.