Jonas Vingegaard og co. på vej mod gigantisk sponsoraftale

Af: Nicolai Busekist

|

30/09/2023 07:14

Jonas Vingegaard og co. hos Team Jumbo-Visma kan se frem til at få en ny sponsor, der er klar til at spytte penge i kassen.

Mest læste i dag

Det er svært at komme udenom det faktum, at Team Jumbo-Visma har været det klart mest succesfulde hold i cykelsporten i denne sæson.

Når et hold præsterer på denne måde, skaber det naturligvis større interesse fra potentielle sponsorer. Og netop dette har også været tilfældet for Jumbo-Visma.

Efter sigende skulle holdet være tæt på at indgå en aftale med ingen ringere end Amazon, der siges at være klar til at spytte et betydeligt beløb i kassen hos det hollandske hold.

Det er det velinformerede hollandske medie WielerFlits, der har bragt historien om et potentielt sponsorat fra Amazon.

Mediet skriver, at det er den hollandske marketingsmand Christ Woerts, der har afsløret det kommende samarbejde. Dette skulle han have gjort i det hollandske tv-program 'Vandaag Inside'.

På trods af, at Amazon er en af de største virksomheder i verden, er det åbenbart begrænset, hvor mange penge de vil bidrage med. Ifølge WielerFlits er der nemlig ikke tale om et sponsorat, der er stort nok til at gøre dem navnesponsor.

Selvom rygterne nu er begyndt at svirre om et nyt sponsorat fra den amerikanske e-handelsvirksomhed, er der endnu ikke blevet meldt noget officielt ud fra holdet.

Det kan skyldes, at der er nok at se til for det hollandske hold. I de seneste dage har der nemlig været meldinger om, at de arbejder på at fusionere med holdet Soudal Quick-Step.

Dette samarbejde siges at have været på tegnebrættet siden juli, og vil angiveligt betyde, at Visma og Soudal kommer til at være de to navnesponsorere for det nye hold.

Amazon er ikke et helt nyt bekendtskab for Jumbo-Visma, da de har arbejdet tæt sammen om at skabe en dokumentar om holdet. Men nu er de klar til at gå skridtet videre, og dermed også spytte sponsorpenge i kassen til Vingegaard og co.