Jonas Vingegaard reagerer på kritik fra Bjarne Riis

Af: Nicolai Busekist

|

26/09/2022 13:52

Mest læste i dag

For nylig blev Jonas Vingegaard kritiseret af Bjarne Riis. Det har den unge cykelstjerne ny valgt at reagere på.

Efter den flotte sejr ved Tour de France, er det ikke meget, vi har set til Jonas Vingegaard. Han har nemlig kun deltaget i et enkelt løb, siden han vandt Touren.

Desuden var han heller ikke med det danske landshold, da de drog til Australien, for at køre VM i sidste uge. Her kunne han nemlig ikke være med, da han havde opgaver med Jumbo-Visma.

Der er flere, der har undret sig over, at Jonas Vingegaard har holdt sig væk fra cyklen, efter sin store triumf. En af dem, der har kritiseret ham for dette, er Bjarne Riis.

Det gjorde han, da han for nylig talt med B.T. Her udtalte han, at han blev skærmet for meget af, og at han var nødt til at få sig noget hårdt på brystet, da han er blevet ældre.

"Det er jo ikke, fordi jeg ikke har hår på brystet. Jeg synes da, at jeg er blevet meget moden de sidste par år," lød svaret på dette fra Jonas Vingegaard, da han ifølge Ritzau talte med Ekstra Bladet.

Hertil fortalte han også, at han har brug for at slappe af og hvile sig, efter at have vundet Tour de France. Han gjorde det også klart, at han sætter stor pris på, at Jumbo-Visma har givet ham mulighed for at trække sig lidt.