Jonas Vingegaards Jumbo-Visma-chef i opsigtsvækkende møde

Af: Jesper Bengtson

|

26/09/2023 17:00

Cykling
Foto: Tim de Waele / Getty Images
Foto: Tim de Waele / Getty Images
Der går nu spekulationer på, at der er noget under opsejling hos Jumbo-Visma.

Mest læste i dag

Den hollandske cykelgigant, Jumbo-Visma, søger i øjeblikket efter en ny hovedsponsor, da supermarkedsgiganten Jumbo trækker sig som sponsor ved udgangen af 2024. 

Derfor har et møde vakt stor opsigt, da holdets direktør, Richard Plugge, og cykelrytteren Riejanne Markus, for nylig mødtes med Apples administrerende direktør, Tim Cook, i Eindhoven.

Det skriver Ekstra Bladet.

Mødet mellem Jumbo-Visma-repræsentanterne og Tim Cook, der også er kendt som en passioneret cykelfan, blev afholdt mandag og har sat spekulationerne i gang om et muligt nyt partnerskab.

Jumbo-Visma-bossen skrev efter mødet følgende på sin X-profil:

“Riejanne Markus og jeg fik lov til at møde Apples CEO og cykelfan Tim Cook i dag (mandag, red.). Vi talte om vores sæson og den måde, vi bruger teknologi i vores cykling og på vores Foodcoach-app. Næste gang cykler vi!”

Mens ingen af parterne har offentliggjort detaljer om et potentielt samarbejde, har Richard Plugge tidligere antydet, at de ser mod det amerikanske marked for potentielle sponsorer. 

Han udtalte under Vuelta a España til Ekstra Bladet, at holdet byder nye sponsorer velkommen og at det amerikanske marked var ganske interessant.

Til spørgsmålet om hvorvidt der allerede var fundet en erstatning for Jumbo som sponsor, holdt Jumbo-Visma-bossen kortene tæt ind til kroppen og udtalte, at han ikke ville noget, før holdet havde noget konkret at melde ud.