Rygterne svirrede om Jonas Vingegaard og co.: Nu bliver det afvist

Af: Nicolai Busekist

|

26/09/2023 06:24

En bombe af de større blev smidt søndag, men nu bliver det afvist, at der skulle være hold i dem.

Mest læste i dag

I de seneste dage har der været rygter om, at et nyt superhold er på vej i cykelverdenen. Det har nemlig været på tale, at cykelholdene Quick-Step og Jumbo-Visma skulle være i dialog om en fusion.

Ifølge mediet Global Cycling Network (GCN) bliver det dog ikke en realitet. De har fået fat i et internt brev, der er blevet rundsendt af Patrick Lefevere, som er holdchef hos Quick-Step.

I dette brev forholder han sig til rygterne om de to holds fusion, og understreger, at de ikke har konkrete projekter eller planer på nuværende tidspunkt.

"Jeg skriver til jer i relation til de historier, som I har set i medierne på det seneste. Jeg er sikker på, at det har skabt noget usikkerhed, og det undskylder jeg for," skriver han ifølge Ritzau, og fortsætter:

"Der har været diskussioner med forskellige parter den seneste måned, hvor jeg har været åben for at tale med alle, som føler, at de vil investere i vores hold og hjælpe os med at forbedre og udvikle os. Det har aldrig været en hemmelighed."

"I modsætning til historierne er der derimod ingen konkrete projekter og planer på nuværende tidspunkt. Hvis det ændrer sig, bliver I informeret."

Cykelmediet Wielerflits var først til at bringe historien om den potentielle fusion, hvilket skete søndag.

En sådan sammenlægning ville være noget at en bombe, da der er tale om to af de mest succesfulde hold i cykelsporten indenfor de seneste ti år.

Derfor råder de to hold også over en lang række profiler, der hos Jumbo-Visma omfatter Jonas Vingegaard, Primoz Roglic og Wout van Aert. Hos Quick-Step har de både Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe og Kasper Asgreen under kontrakt.