Jumbo-Visma får fremragende start på Vueltaen

Af: Nicolai Busekist

|

20/08/2022 07:57

Mest læste i dag

Jumbo-Visma fik en rigtig god start på Vuelta a Espana. Holdet endte nemlig med at sikre sig en sejr på fredagens holdtidskørsel.

Det hollandske cykelhold Jumbo-Visma er kommet rigtig godt fra start ved dette år Vuelta a Espana. Holdet, som også har danske Jonas Vingegaard på kontrakt, sikrede sig nemlig en sejr på den 1. etape.

Der var tale om en holdtidskørsel med en samlet distance på 23,3 kilometer, der sluttede i hollandske Utrecht.

Det betyder naturligvis også, at cykelstjernen Primoz Roglic er kommet godt fra start. Han er ikke blot kaptajn for Jumbo-Visma, men er også spået til at være blandt dem, der kan ende med at løbe med den samlede sejr.

Skulle det ende med, at det bliver ham, der snupper den samlede sejr, er det dog langt fra første gan. Han har nemlig formået at vinde Vuelta a Espana de seneste tre år - og nu har han også bragt sig selv i en god position til at gøre det igen.

Det hollandske hold viste, at de var i stand til at samarbejde rigtig fint på hele ruten. Det sikrede dem en tid på 24 minutter og 40 sekunder, hvilket blev opnået med en gennemsnitsfart på over 56 kilometer i timen.