Jumbo-Visma henter ny holdkammerat til Jonas Vingegaard

16/08/2023 05:45

|

Nicolai Busekist

foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Jumbo-Visma har offentliggjort, at de har hentet en ny holdkammerat til Jonas Vingegaard, som slutter sig til holdet fra næste sæson.

Jumbo-Visma er et af de bedste hold i professionel cykelsport. De har i forvejen en række af de største stjerner i sporten på holdet, og kan snart byde velkommen til endnu en.

Holdet har nemlig offentliggjort, at de fra næste sæson har forstærket sig med den amerikanske rytter Matteo Jorgenson.

Det skriver det hollandske hold i et opslag på sin hjemmeside ifølge Ekstra Bladet.

"Vi er meget glade for, at han har valgt os. De seneste sæsoner har han udviklet sig godt og har vist i flere terræner, at han er en af de bedste ryttere i feltet," siger sportsdirektør Merijn Zeeman.

Matteo Jorgenson er et stort navn, som fik flere muligheder for at bevise sit værd hos Movistar Team. På trods af dette, er han ikke for fin til at hjælpe sine kommende holdkammerater hos Jumbo-Visma.

"Det er vigtigt for mig at være på et hold, som jagter sejre på alle terræner. Det er det, jeg ser mest frem til," siger han.

"Jeg er ligeglad med, om det er for mig selv eller en holdkammerat, vi kører for. At kæmpe for sejren er det, der motiverer mig."

Den unge amerikaner har været professionel i fire år. I løbet af de seneste fire år, har han leveret en række flotte resultater.

I sidste sæson var det i høj grad i forårsklassikerne, at han gjorde sig bemærket. Det gjorde han blandt med en 4.-plads i E3 Saxo Classic samt en 9.-plads i Flandern Rundt.

Derudover lykkedes det ham også at køre sig til en samlet 2.-plads i Tour de Romandie. Han deltog også i Paris-Nice, hvor han endte som nummer otte.

Ydermere har han naturligvis også vist sig frem på den store scene i Tour de France, ligesom han har vundet Tour of Oman. Det er derfor en særdeles dygtig cykelrytter, der er på vej til Jumbo-Visma.