Lidl-Trek henter ny hjælper til Mads Pedersen

23/08/2023 06:14

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Mads Pedersen kan se frem til at få yderligere assistance, da Lidl-Trek har styrket deres lead-out med en ny rytter.

Lidl-Trek er ikke færdig med at hente nye forstærkninger til holdet. Denne gang har de indgået en aftale med Ryan Gibbons, som har sat sin underskrift på en toårig aftale.

Det bekræfter Lidl-Trek på sin hjemmeside ifølge Ekstra Bladet.

"Jeg er meget motiveret til at køre med en af verdens bedste cykelryttere i Mads Pedersen, og jeg håber, at jeg kan hjælpe ham til sejr mange gange ved at hjælpe ham i lead-outs," siger Gibbons i forbindelse med offentliggørelsen af nyheden.

Det står derfor også klart, hvad Gibbons er kommet for. Han er landet hos Lidl-Trek, fordi han skal hjælpe Mads Pedersen med at være første mand over stregen.

På lige fod med den danske stjerne, så er Gibbons også en rytter, der kan lidt af hvert. Sådan ser han også selv på det, om end han primært betragter sig selv som en lead-out eller en sprinter.

"Jeg kan klatre fint, og på min dag kan jeg også køre fine enkeltstarter. Jeg prøver at være så multidimensionel som muligt, så jeg kan hjælpe holdet på flest mulige måder," siger han.

I de løb, hvor han ikke skal gøre for Mads P, har han derfor også ambitioner om at kunne vinde selv.

"Naturligvis er jeg stadig ambitiøs, og jeg vil forsøge at hente mine egne resultater, når muligheden byder sig. Jeg ville elske at vinde i Lidl-Trek-farverne og være en del af mange andre store sejre for holdet," fortæller han.

Den sydafrikanske rytter er blevet hentet i UAE Team Emirates, der blandt andet også har den store stjerne Tadej Pogacar på kontrakt.

I de næste to år kan han dog se frem til at iføre sig Lidl-Trek-tøjet. Og han kan ligeledes forvente at komme til at køre en masse sammen med danske Mads Pedersen.