Lidl-Trek henter ny holdkammerat til Mads Pedersen

Af: Nicolai Busekist

|

09/08/2023 05:44

Mest læste i dag

Mads Pedersen har fået en ny holdkammerat, da Lidl-Trek har forstærket sig med indkøbet af Jonathan Milan.

Lidl-Trek har været i gang med at forstærke sig, hvilket de har gjort med et indkøb hos Bahrain - Victorious.

I et opslag på det sociale medie X, som før hed Twitter, afslører Lidl-Trek, at de har indgået en aftale om at hente Jonathan Milan.

Milan har flere gange gjort sig bemærket, hvilket han blandt andet gjorde under dette års Giro d'Italia. Her vandt han ikke blot en etape, men tog også løbet pointtrøje.

Han har mange af de samme spidskompetencer som Mads Pedersen, men ifølge TV 2 Sports cykelekspert Christian Moberg, er der intet at frygte for Mads Pedersen. Han står nemlig ikke til at miste sin status som kaptajn.

"Milan er en stærk rytter, der kan mange af de samme ting som Mads Pedersen. Men man kan være sikker på, at det er Mads Pedersen, der er chefen på Trek. Mads har sikkert også været inde over beslutningen," fortæller Christian Moberg til TV 2 Sport.

I stedet kan den 22-årige italiener vise sig at blive en vigtig hjælper for Lidl-Trek, hvilket kan føre til flere sejre for Mads Pedersen.

"Det er en god tilføjelse til Mads Pedersens leadout i spurterne. Samtidig er indkøbet med til at forbedre Treks vinderchancer i de løb, hvor Mads P. og Mattias Skjelmose ikke stiller til start," siger han.

Den unge rytter har været en del af Bahrain - Victorious siden 2021. Derudover har han også vist sig frem som en meget habil banerytter.

Blandt andet var han en del af det italienske landshold, der vandt sølv til VM i 4000 meter holdforfølgelsesløb. Her var det faktisk Danmark, de led nederlag til.