Lidl-Trek med overraskende Skjelmose-udmelding

Af: Nicolai Busekist

|

19/09/2023 07:03

Foto: David Ramos/Getty Images
Foto: David Ramos/Getty Images
Cykelholdet er kommet med en overraskende udmelding, da Mattias Skjelmose ikke kommer ikke til at forsvare sin sejr i Tour de Luxembourg.

Mest læste i dag

Mattias Skjelmose er ikke en del af det hold, som Lidl-Trek stiller med til dette års Tour de Luxembourg. Det er en kende overraskende, da han dermed ikke får en chance for at forsvare sin sejr fra sidste år.

Den 22-årige cykelrytter har ellers vist sig at være i god form, da han netop har kørt sig til en sejr og to placeringer i top-10 i USA.

Selvom Tour de Luxembourg, har stor betydning for Skjelmose, kommer han ikke til at bygge videre på sin gode stime her. Det var ellers i dette løb, at han tog sine to første professionelle sejre.

Feltet.dk skriver, at den danske stjerne ikke er en del af den trup, som Lidl-Trek stiller med. Derimod er han blevet angivet som reserve.

Det betyder ikke, at Lidl-Trek bliver helt uden dansk deltagelse. Når de dukker op i Luxembourg, er det nemlig med både rytter Asbjørn Hellemose og sportsdirektør Kim Andersen.

Ydermere er der flere andre danske ryttere, der også stiller til start. Det gør sig blandt andet gældende for Magnus Cort (EF Education-EasyPost), Frederik Wandahl (Bora-Hansgrohe) og Søren Kragh Andersen (Alpecin-Deceuninck).

De tre førnævnte danskere kan se frem til at få selskab af både Jakob Fuglsang (Israel-Premier Tech), Alexander Kamp (Tudor) og Anthon Charmig (Uno-X).

Det stopper dog ikke, for Leopard-Togt har også hele fire danske ryttere med på holdet. De stiller nemlig til start med Mathias Bregnhøj, som skal køre klassement. Dertil stiller de også med Andreas Stokbro, Oliver Knudsen og Kasper Søgaard.

Lidl-Trek har ikke meldt noget ud om, hvorfor Skjelmose ikke er en del af holdet. Det vides derfor ikke, om det er den danske rytter selv, der har bedt om ikke at blive udtaget.

Ligeledes er der heller ikke meldt noget ud om, hvorvidt der er planer om, at den 22-årige danske cykelrytter skal køre et andet løb i stedet.