Mads Pedersen afskriver det: Er et drømmescenarie

12/01/2023 07:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images

Mest læste i dag

Mads Pedersen mener ikke selv, at 2023 bliver året, hvor han bliver vinder af den grønne pointtrøje i Tour de France.

Til trods for, at han på papiret er en af de mest oplagte kandidater, mener Mads Pedersen ikke selv, at der er den store chance for, at det bliver ham, der ender med at vinde den grønne pointtrøje i Tour de France.

Det siger han, på trods af, at han selv sørgede for, at der var mange, der rettede blikket mod ham, da han tilbage i september ikke blot sikrede sig hele tre etapesejre, men også vandt pointtrøjen i Vuelta a España.

Hans flotte præstationer under sidste år Vuelta a España medførte, at der var mange, der mente, at det nu er en selvfølge, at han i år skal gå efter at vinde den grønne pointtrøje i Tour de France.

På trods af, at der er mange, der mener, at det vil være oplagt, så kommer det ikke til at blive tilfældet. Det har Mads Pedersen selv slået fast, da han talte med TV 2 Sport.

"Den (pointtrøjen, red.) tror jeg bare, at jeg afskriver med det samme. Der er ingen grund til andet," lyder det fra den danske cykelstjerne.

Han forklarede også, at han selv tror, at det er 'et drømmescenarie', men at han mener, at hans kalender i år gør, at det vil være forkert af ham at holde fokus på at vinde den grønne trøje.

"Jeg tror mere, det er et drømmescenarie. Jeg har også udtalt mig omkring det før, at jeg gerne vil køre efter den en dag. Men i forhold til at køre Giroen, så Touren - og at der ligger et VM 14 dage efter afslutningen på Touren - så tror jeg, at det er forkert at holde fokus på en grøn trøje i Touren," sagde han også.