Mads Pedersen fortsætter god stime med stor triumf

12/02/2024 08:04

|

Nicolai Busekist

Foto: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Mads Pedersen har god grund til at juble, da han søndag kunne tilføje endnu en sejr til sit CV.

Mest læste i dag

Danske Mads Pedersen kan godt være tilfreds med starten på denne sæson. De seneste syv dage er det blevet til to samlede sejre, to pointtrøjer og tre etapesejre.

Derfor er der også tale om en uge, der nærmest ikke kunne blive meget bedre for 28-årige cykelrytter. I går kunne han for anden søndag i træk glæde sig over at toppe klassementet i et etapeløb. Denne gang var der tale om Tour de la Provence.

Af denne grund er han også selv rigtig glad for, hvordan han har startet denne sæson. Desuden gav han udtryk for, at han i det hele taget har været glad for at tage hul på sæsonen.

"Helt klart en god uge for os, som vi er glade for. Det har været rart at have nummer på ryggen igen og køre ræs så tidligt på sæsonen. Og det har været super fedt med de resultater, selvfølgelig," siger han i en udtalelse fra Lidl-Trek ifølge TV 2 Sport.

Allerede fra start markerede Pedersen sig under Tour de la Provence, hvor han vandt prologen. Ikke nok med det, så formåede han også at vinde de første to etaper. Derfor fik han bragt sig i en rigtig god position til at vinde samlet.

Selvom han gjorde et ihærdigt forsøg, var han ikke første mand over stregen søndag. Derimod måtte han nøjes med en femteplads i en spurt, hvor han blev slået af Tom Van Asbroeck, der krydsede stregen som den første rytter.

"Det var en lang sprint i dag, og jeg havde ikke mere i benene til sidst og blev slået af hurtigere gutter," sagde den danske stjerne.

At han ikke var først over målstregen, var dog ikke nok til at vippe ham af den samlede førsteplads. Derfor havde han også masser af grund til at juble, da etapen var overstået.