Mads Pedersen har klart mål for næste år

14/12/2022 11:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images

Mest læste i dag

Cykelstjernen Mads Pedersen har et helt klart mål for næste år, hvor han vil gå efter at vinde en etape i Giro d'Italia.

2022 har været et godt år for Mads Pedersen, der flere gange fik markeret sig på den helt store scene.

Den danske cykelrytter vandt nemlig ikke blot en etape i Tour de France, men også hele tre etaper i Vuelta a España.

Næste år har han i sinde at fortsætte med at levere på højt plan, og har udset Giro d'Italia, da han har et ønske om at have vundet en etape i hver af de tre grand tours.

Det gør han klart i en video, der er blevet delt på det sociale medie Twitter af holdet Trek. Heri fortæller han, at det er blevet besluttet, at han skal køre Giro d'Italia næste år.

"Efter en etapesejr i Tour de France og nogle stykker i Vuelta a España går jeg efter en i Giro d'Italia," lyder det fra Mads Pedersen ifølge Ritzau.

Det betyder dog ikke, at det er første gang, at den 26-årige cykelrytter skal køre Giro d'Italia. Det gjorde han også i både 2017 og 2018, men her lykkedes det ham ikke at tage en etapesejr med hjem.

Det bedste resultat, det hidtil er lykkedes ham at tage med hjem fra Giro d'Italia, er en 8. plads på på 7. etape i 2018.

Såfremt han formår at vinde en etape i det italienske løb næste år, vil han være den kun anden dansker til at gøre dette. Hidtil er det nemlig kun Jesper Skibby, der har formået at gøre dette.