Mads Pedersen langer ud efter cykelstjerne: 'Et rigtigt røvhul'

Af: Nicolai Busekist

|

15/08/2023 05:36

Mest læste i dag

Mads Pedersen er ikke gode venner med alle i feltet. Især én rytter kan han ikke bryste sig af at være bedste venner med.

Der var flere ryttere, der gjorde sig bemærket under dette års Tour de France. En af dem, der i høj grad fik gjort dette, var Jasper Philipsen. Han kørte sig nemlig til intet mindre end fire etapesejre i år.

Det kan godt være, at han havde stor succes i Tour de France, men åbenbart har han ikke mange venner i feltet.

Sådan lyder det fra danske Mads Pedersen, der for nylig har deltaget i komiker Christian Fuehlendorffs podcast 'Hva' så?!'. Det skriver B.T.

Her udtalte han sig om den belgiske stjerne, og han lagde ikke fingre imellem. Tværtimod gik han så vidt, at han beskrev ham som 'et rigtigt røvhul', der er 'god til at sætte folk i barrieren.'

Han gjorde det også klart, at han tog sine forholdsregler, når han går i op mod målstregen. Det betyder bl.a., at han ikke vil køre indenom, fordi han frygter for at blive kørt i hegnet.

Skulle det ske, at Philipsen selv ryger en tur i asfalten, så har Pedersen åbenbart ikke det store imod det. Det har han været meget ærlig omkring i sin snak med den danske komiker.

"Hvis ham dér styrter... Jeg kunne ikke være mere ligeglad. Det er hans problem," lød det fra ham.

Mads Pedersen kørte sig også til en sejr i dette års Tour de France. Han viste også sit høje niveau under VM på landevejen, hvor han i lang tid dikterede løbet. I sidste ende måtte han dog tage til takke med en 4.-plads.

Han slog også fast, at han aldrig selv ville kunne finde på at køre en modstander i barrieren. Omvendt har han dog heller ikke i sinde at skulle være venner med alle, han kører mod.

Det er planen, at Mads Pedersen skal køre Danmark Rundt, der starter i dag. Her skal han dog ikke frygte, at han får selskab af belgiske Philipsen.