Michael Valgren ude: Skal under kniven

Af: Nicolai Busekist

|

20/06/2022 14:00

Mest læste i dag

Michael Valgren kommer ikke til at kunne sætte sig op på en cykel i det næste stykke tid. Han skal nemlig en tur under kniven.

Den danske cykelrytter var involveret i et styrt søndag, som ikke blot har resulteret i, at hans hofte er gået af led, men også, at han har pådraget sig et bækkkenbrud.

Som følge af dette, er der han nødt til at lade sig operere. Sådan lyder den seneste melding fra hans hold EF Education–EasyPost på Twitter.

Ikke nok med, at han pådraget sig skader på hofte og bækken, er der også en risiko for, at han har beskadiget sit knæ.

Som følge af den kommende operation, der vil finde sted i næste uge, vil den danske cykelrytter blive overflyttet til et hospital i Monaco.

Den danske cykelrytter var søndag involveret i et voldsomt styrt på fjerde etape af Route d’Occitanie i Frankrig.

Det kunne dog være gået endnu værre for sig, end det endte med at gøre, da det skete på etapens indledning, der foregik på en nedkørsel.

På et tidspunkt går det helt galt for Valgren, der ender med at falde ned af en skrænt, men faktisk kunne være røget op mod 100 meter længere ned, hvorfor det kunne være endt værre.

Taj Jones fra Israel-Premier Tech var hurtig til at observere, at den danske rytter var røget ned af skrænten, hvilket han fik gjort løbslægerne opmærksomme på.

Den kommende operation har desværre medført, at Michael Valgren ikke kan deltage ved dette års udgave af Tour de France, der får sin start i København den 1. juli.