Nairo Quintana afviser rygter

26/01/2023 11:32

|

Nicolai Busekist

Foto: Dario Belingheri/Getty Images

Mest læste i dag

I de seneste uger har der været rygter om, at Nairo Quintana skulle være klar til at gå på pension. Nu har han selv afvist, at der skulle være hold i disse.

Onsdag havde Nairo Quintana indkaldt til et pressemøde. Det havde ført til rygter om, at han ville melde ud, at han var klar til at trække sig tilbage fra sin karriere som cykelrytter.

På pressemødet gjorde han det dog klart, at der ikke er hold i de mange rygter om, at han vil trække sig tilbage. Han sagde nemlig, at han endnu ikke er klar til at indstille sin karriere.

Det skriver nyhedsbureauet AFP ifølge Ritzau.

Det er derfor en melding, der er kommet efter, at der i de seneste dage har været massive rygter om, at han ville melde ud, at han ville stoppe sin karriere, da han ikke har haft succes med at finde et nyt hold til den nye sæson.

Den 32-årige stjerne forlod sidste år Arkea-Samsi, efter at have mistet sin 6. plads ved Tour de France i 2022. Det skete, da han blev testet positiv test for en bandlyst type medicin.

"Selv om det er sandt, at jeg ikke har et hold, er jeg en rytter, der bliver ved med at være i stand til at bære en holdtrøje og give mit bedste i løb," lød det fra Quintana onsdag.

Quintana har ikke været i aktion, siden han fik frataget sin plads under sidste års Tour de France.

Han afgav to gange under Tour de France en test, der viste, at der var spor af det bandlyste lægemiddel tramadol, som ganske vist ikke er et præstationsfremmende, men til trods for dette, er det at finde på UCI's liste over forbudte midler.