Nu er det bekræftet: Vingegaard får konkurrence fra Pogacar

Af: Nicolai Busekist

|

22/02/2023 07:58

Mest læste i dag

Nu er det blevet bekræftet, at Jonas Vingegaard kan se frem til at få konkurrence fra Tadej Pogacar, der også stiller til start i cykelløbet Paris-Nice.

På det seneste har der været stor tvivl om, hvorvidt det ville blive en realitet, men det er ikke længere tilfældet.

Den 24-årige Tadej Pogacar har over for det belgiske medie Sporza bekræftet, at han har valgt at droppe løbet Strade Bianche, så han kan være i god form til Paris-Nice.

Det betyder, at der er lagt op til endnu en kamp mellem Pogacar og danske Jonas Vingegaard, der også er på startlisten til det kommende løb, der skal køres fra den 5. til 12. marts.

Hvis du siden Tour de France sidste år har set frem til endnu en duel mellem de to cykelstjerner, så kan du godt begynde at glæde dig, da du inden længe kommer til at få dette ønske opfyldt.

"Det næste løb i min kalender er Paris-Nice," lød det fra Pogacar i interviewet med Sporza.

"Fra nu af kører jeg kun hårde og vigtige løb. Jeg vil være god i Flandern Rundt og Milano-San Remo. Derefter er alle pile rettet mod Touren."

Da Pogacar har droppet flere løb for at sikre, at han står bedst muligt til Paris-Nice, er der lagt op til en intens kamp mellem Vingegaard, Pogacar og de øvrige stjerner i feltet.

Pogacar, der kører for UAE Team Emirates, og Vingegaard, der kører for Jumbo-Visma, kan se frem til at få selskab af stjerner som Christophe Laporte, Mads Pedersen, Simon Yates og flere andre.