Pogacar viser god form: Er klar til Vingegaard-duel

05/10/2022 09:54

|

Nicolai Busekist

Foto: Dario Belingheri/Getty Images

Mest læste i dag

Det er ikke kun Jonas Vingegaard, der viser fin form forud for Lombardiet Rundt. Det samme gør sig gældende for rivalen Tadej Pogacar.

Slovenske Tadej Pogacar viste tirsdag, at han er i god form forud for Lombardiet Rundt. Her kommer han til at konkurrere med danske Jonas Vingegaard for første gang siden Tour de France i sommer.

Cykelstjernen deltog nemlig ved et mindre endagsløb ved navn Tre Valli Varesine i Italien. Her sikrede han sig sejren i en spurt med omtrent 25 ryttere, hvor han kom i mål før Sergio Higuita og Alejandro Valverde.

Den 24-årige Pogacar har derfor tilføjet endnu en sejr til sit i forvejen imponerende CV. Den slovenske stjerne kan nu bryste sig af intet mindre end 45 sejre i sin professionelle karriere.

To af hans sejre er kommet i Tour de France, som han vandt i både 2020 og 2021. Han var også godt på vej til at gentage succesen i 2022, hvor han dog blev slået af danske Jonas Vingegaard.

Det sidste store løb i denne sæson, Lombardiet Rundt, bliver skudt i gang på lørdag, hvor den slovenske stjerne kommer til at stille til start.

Det er han dog ikke alene om at gøre, for i feltet kommer han også til at kunne finde danske Jonas Vingegaard. Og han har planer om at give den alt, hvad den har, da han har sat Lombardiet Rundt som sit klare mål for dette efterår.

I sidste uge sikrede Vingegaard sig to etapesejre ved CRO Race i Kroatien, men endte med at miste den samlede sejr, som Matej Mohoric sikrede sig med et forspring på blot et sekund.