Professionel cykelrytter i modvind efter video: Hans egen teamchef langer ud

04/12/2023 10:00

|

Nicolai Busekist

Foto: X
Den professionelle cykelrytter Felix Groß er havnet i modvind, efter at en video er gået viral på de sociale medier.

Mest læste i dag

Tyske Felix Groß har formået at gøre sig selv meget upopulær, da en video af ham er gået viralt på det sociale medie X. Selv hans teamchef på UAE Team Emirates har reageret på den virale video.

Den 25-årige tyske cykelrytter blev spottet, da han hægtede sig bag på en lastbil under en træningssession. Det er naturligvis farligt, og kan i værste fald ende med at koste ham livet.

Derfor er der også mange, der har reageret vredt på videoen på X. En af dem, der har reageret på den, er UAE Team Emirates-teamchef Matxin Joxean Fernandez.

Groß har været en del af holdet siden 2022, men det er slut efter denne sæson. Det betyder, at det også kun er for en kort stund endnu, at han kan kalde sig for UAE Team Emirates-rytter. Konkret udløber hans kontrakt den 31. december 2023.

Ifølge mediet IDL Pro Cycling var Groß sandsynligvis ikke klar over, at han blev filmet. Hvis han havde været klar over dette, havde han næppe valgt at hægte sig bag på den kørende lastbil.

"Beklageligt og uacceptabelt," lød det til en start fra holdets teamchef, da han reagerede på den virale video.

Ifølge IDL Pro Cycling blev det oprindeligt meddelt, at det skulle være Felix Großschartner i videoen, men det viste sig ikke at være tilfældet. Det kan dog være grunden til, at Fernandez reagerede på denne måde.

Han har derfor også udsendt en anden meddelelse, efter at det er kommet frem, at det faktisk er Groß.

"Han kommer ikke til at køre for os i 2024, men det betyder ikke, at det, han gjorde, ikke er beklageligt," lød det.