Smalt nederlag: Så tæt var Vingegaard på samlet sejr

Af: Nicolai Busekist

|

03/10/2022 07:57

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard var meget tæt på at sikre sig den samlede sejr i det kroatiske etapeløb CRO Race. Sådan endte det dog ikke med at gå.

Den danske cykelstjerne var tæt på at sikre sig endnu en løbssejr i år. Han var nemlig kun ét sekund fra at vinde samlet i det kroatiske etapeløb CRO Race.

Søndag lykkedes det nemlig for Bahrain-Victorious-rytter Matej Mohoric at sikre sig en andenplads på den sidste etape. Vinderen af søndagens etape blev Elia Viviani.

Derudover formåede Matej Mohoric også at hente bonussekunder på den sidste etape, hvilket var nok til at sikre ham den samlede sejr i CRO Race foran Jonas Vingegaard.

Allerede tidligt på etapen placerede han sig selv i en god position, da han vandt tre sekunder i en pointspurt. Her var den danske cykelstjerne ikke hurtig nok, hvilket betød, at han endte lige uden for pointene.

Ydermere gav etapens andenplads ham også seks sekunder, hvilket var nok til at bringe ham foran Vingegaard i det samlede klassement - med blot ét enkelt sekund.

Vingegaard må derfor se skuffet tilbage på den sidste etape, hvor han blev slået til sidst. Han vandt dog to etaper undervejs, og har derfor bevist, at han er i fin form forud for Lombardiet Rundt, som han skal køre i næste uge.

I og med, at han ikke var i stand til at holde Matej Mohoric bag sig i det samlede klassement, var han derfor nødt til at nøjes med en samlet andenplads i CRO Race.