Storhold viser interesse i at hente Tadej Pogacar

Af: Nicolai Busekist

|

28/09/2023 07:01

Foto: Tim de Waele/Getty Images
Foto: Tim de Waele/Getty Images
Tadej Pogacar er en af de største stjerner i cykelsporten, og derfor er der naturligvis stor interesse for hans underskrift.

Mest læste i dag

Tadej Pogacar har de seneste år været en fast del af UAE Team Emirates. Det er dog ikke sikkert, at det bliver ved med at være sådan, da han siges at have et tilbud på hånden fra et andet hold.

Konkret skulle der været tale om det engelske cykelhold INEOS Grenadiers. De har ifølge et stort cykelmedie en interesse i at hente Pogacar, og har derfor taget kontakt til hans lejr, for at forhøre sig om muligheden for dette.

INEOS Grenadiers er et stort hold, men alligevel er det ikke lykkedes dem at vinde Tour de France siden 2019. Det er en dårlig stime, som de er meget ivrige efter at bryde. Og derfor er de klar til at hente forstærkninger til holdet.

Cykelmediet Global Cycling Network har været i dialog med Alex Carera, der er agent for den slovenske cykelstjerne. Han bekræfter, at INEOS har taget kontakt for at forhøre sig om den dobbelte Tour de France-vinder.

Faktisk skete det allerede tidligere i år, da de kontaktede ham mellem Tour de France og Vuelta a España i år.

"Inden for de seneste par måneder kan jeg bekræfte, at INEOS har spurgt mig, om Tadej var fri eller ej. Men jeg har fortalt dem, at han er under kontrakt," siger Alex Carera til mediet ifølge TV 2 Sport.

I Tour de France i år stod det klart, at INEOS' to klassementsryttere, Carlos Rodriguez og Tom Pidcock, ikke har, hvad der skal til.

De formåede nemlig ikke at være med i toppen af klassementet, og var derfor heller ikke seriøst med i kampen om at ende i den gule trøje. Derimod måtte de tage til takke med placeringer som hhv. nummer 6 og 13 i klassementet.

"INEOS' mål er at blive et af de bedste hold i verden. Hvis du vil være den bedste, så har du brug for de bedste ryttere. Hvis de er interesserede i Tadej, skal de først og fremmest finde en aftale med UAE," fortæller Alex Carera også.