Tour de France med sjov bommert

Af: Nicolai Busekist

|

03/07/2022 10:33

Mest læste i dag

Tour de France har delt en hyldest af danskerne på deres officielle Twitter-profil - de har dog blot overset én ting.

Der er ikke tale om en af de mere alvorlige bommerter. Derimod er der faktisk tale om en bommert, der er ganske underholdende.

I et forsøg på at sige tak for den store støtte, som Tour de France er blevet mødt af, har de nemlig delt et opslag på deres officielle profil på Twitter.

Her siger de ikke blot tak for den store støtte, men har også valgt at dele et billede, der stammer fra den 2. etape af Tour de France her i Danmark.

På dette billede står der en eller flere personer med et banner, hvorpå der står skrevet en tekst, som de nok ikke helt har forstået i Frankrig.

På dette banner står der nemlig intet mindre end: 'Jørgen Leth har rynkede klunker', og det har naturligvis fået rigtig mange danskere til at trække på smilebåndet.

Til trods for, at der er flere danskere, der på Twitter allerede har skrevet, hvad der egentlig står på banneret, så har de ikke valgt at fjerne det.

Det tyder derfor på, at de enten ikke har set de mange svar og reaktioner, som opslaget har fået - og ellers kan franskmændene måske også godt se det sjove i det.