Tour de France-serie på vej: Nu er første trailer landet

27/04/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: David Ramos/Getty Images

Mest læste i dag

Er du en af dem, der har set frem til, at Netflix udgiver sin dokuserie om Tour de France, kan du nu få første indblik i den nye serie.

Sidste års Tour de France vil blive husket at rigtig mange danskere - og tilmed også af mange, der ikke har den store interesse for cykelsport.

Det skyldes ikke blot, at det ikoniske løb for første gang nogensinde fik sin start i Danmark, hvorfor flere hundredetusinde danskere stod klar i vejkanten.

Hertil var der også flere danske ryttere, der fik gjort sig selv bemærket under sidste år Tour de France, hvilket både tæller Magnus Cort og Mads Pedersen, der begge tog etapesejre med hjem.

Det var dog i høj grad Jonas Vingegaard, der gjorde, at der var mange danskere, der brugte en stor del af sin sommer på at sidde foran fjernsynet - og med god grund, da han i sidste ende kunne stille sig øverst på podiet i Paris.

Og nu kan man snart få lov til at genleve det hele, for Netflix var nemlig med bag kulisserne hos otte af de hold, der deltog i sidste års Tour de France.

Det vil sige, at man som fan inden længe kan få lov til at komme helt tæt på cykelløbet, der ikke kun er et af de mest ikoniske, men også mest brutale løb i verden.

Netflix har endelig bekræftet datoen for den nye dokuserie, og er du blandt dem, der glæder sig til at se den, kan du glæde dig over, at du ikke skal vente længe.

Allerede 8. juni kan du nemlig tænde for det første af i alt otte afsnit af den nye serie, der har fået navnet 'Tour de France Unchained'.

I de første afsnit skulle det efter sigende være Jonas Vingegaard og co. hos Jumbo-Visma, der bliver fulgt tæt, hvorfor man kan få et unikt indblik i, hvordan det var for den danske stjerne at køre det brutale cykelløb.