Tvivl om Tour de France: Først her vil Vingegaard svare

Af: Nicolai Busekist

|

29/10/2022 11:46

Mest læste i dag

Der er stadig stor tvivl om, hvorvidt Jonas Vingegaard stiller til start ved Tour de France næste år. Der er nemlig også andre løb at have med i overvejelserne.

Havde man håbet på, at den danske cykelstjerne snart ville svare på, om man kan forvente at se ham i Tour de France næste år, bliver man skuffet.

Der kommer nemlig ikke et endegyldigt svar på dette, før vi er gået ind i december måned.

Derfor bliver man nødt til at væbne sig med tålmodighed, hvis man har et ønske om at vide, om Vingegaard næste år vil forsøge at gentage sin Tour de France-triumf.

Grunden til, at han ikke kan melde noget ud endnu er, at det ikke er blevet besluttet, om han skal køre Tour de France, Giro d'Italia eller Vuelta a España næste år.

Jonas Vingegaard det klart overfor B.T., at han gerne vil vinde alle tre grand tours i løbet af sin karriere. Samtidig fortæller han, at der endnu ikke er truffet en beslutning om, hvilket af de tre løb, han skal køre.

"Vi må se på, hvordan ruten ligger i forhold til Giroen eller andre løb, men mit ønske er Tour de France," siger han.

Selvom han har et ønske om at køre Tour de France, er det dog ikke kun hans beslutning. Her skal hans hold, Jumbo-Visma, nemlig også med ind over.

Han fortæller også, at de skal på træningslejr i december, og her vil det blive besluttet, hvilket af de tre løb, der vil være det bedste valg for den 25-årige danske cykelstjerne.

Selv håber han på, at det bliver Tour de France, men mener holdet, at det vil være bedre at køre Vueltaen eller Giroen, vil han lytte til dem.