Vingegaard med vild gave til svigermor

20/02/2023 11:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard er kendt for at være en familiemand - og det beviser han igen. Han og hans kæreste er nemlig i færd med at bygge et nyt hus til hans svigermor.

Det er kun et lille år siden, at Jonas Vingegaard sammen med sin kæreste, Trine Marie Hansen, valgte at købe et nyt hus i Glyngøre.

Til trods for dette, er de nu klar til at kaste sig ud i et helt nyt projekt, der også har med en bolig at gøre. Denne gang er det dog ikke et nyt hus til dem selv, der er i støbeskeen.

Ifølge SE og HØR er Jonas Vingegaard og hans kæreste nemlig gået i gang med at bygge et helt nyt hus, der skal stå på den grund, hvor deres gamle hus lå. Men det er ikke planen, at de selv skal bruge det.

Derimod er det planen, at huset skal bruges af Trines mor, som er den tidligere 'Bagedyst'-deltager Rosa Kildahl', og hendes mand, Carsten. De kommer derfor til at flytte ind, når det nye hus står klar.

Og Rosa Kildahl har indrømmet, at der især er én ting, der har fået hende med på idéen om, at hun og Carsten skal flytte ind i det nye hus. For hende handler det nemlig om, at de kan være tættere på barnebarnet Frida.

"Jeg tænker, at det først og fremmest er Frida, der fik os til at sige ja. Men det bliver også uden have og noget, der skal vedligeholdes, og det er fint, for vi bor i sommerhuset halvdelen af året og rejser meget," siger Rosa Kildahl til SE og HØR.