Wout van Aert efter skuffelse: Ikke mere at sige

Af: Nicolai Busekist

|

13/07/2023 05:39

Mest læste i dag

Det så ud til, at Wout van Aert ville få den afslutning på 11. etape, som han havde håbet på. Men nærmest ud af det blå, gik det galt.

Indtil videre har Wout van Aert ikke formået at opnå den samme mængde succes, som han gjorde under sidste års Tour de France.

Det fik han ikke lavet om på onsdag, hvor han og resten af feltet var ude på 11. etape. Ganske vist formåede han at blande sig i finalen, men en succes blev det ikke til.

Derimod krydsede han stregen som nummer ni, fordi han ikke fik placeret sig korrekt. Og det var tydeligt at se, at han slet ikke var tilfreds med sin præstation da han i opløbet rystede på hovedet.

Efter etapen har han forklaret, at han var opgivende, da han sad cyklen. Det var en følelse, der var opstået som følge af, at han ikke for alvor fik mulighed for at kæmpe med om sejren.

"Jeg ville egentlig gerne være skuffet, men jeg har ikke en gang spurtet. Så der er ikke mere at sige," sagde Wout van Aert til Sporza ifølge TV 2 Sport.

Jonas Vingegaard og resten af Jumbo-Visma-holdet havde ellers gjort, hvad de kunne for at hjælpe Wout van Aert i hans jagt på en etapesejr.

Da finalen begyndte at nærme sig, så det da også lovende ud. Den belgiske rytter havde bragt sig selv i en god position til at begynde spurten, men pludselig gik det stærkt.

"Pludselig blev jeg oversvømmet bagfra. Så jeg kunne aldrig starte min spurt," forklarede han.

Torsdag får han potentielt en ny mulighed for at vinde en etape i dette års Tour de France. Her bevæger han og resten af feltet sig ud på 13. etape, som han er en af favoritterne til at vinde.