Wout van Aert fortsætter imponerende stime

Af: Nicolai Busekist

|

31/12/2022 09:55

Mest læste i dag

Belgiske Wout van Aert fortsætter sin flotte stime, og vandt over rivalen Mathieu van der Poel i crossløbet i Loenhout.

Wout van Aert har bevist, at han slet ikke er færdig med at imponere på cyklen. Ganske vist er det ikke på landevejene i denne omgang, da de er blevet skiftet ud med mere mudrede omgivelser.

Den belgiske stjerne beviste fredag, at han er en af de bedste crossryttere i verden, da han formåede at vinde sit tredje løb på blot fire dage.

Ikke nok med det, så formåede han også at besejre sin evige rival Mathieu van der Poel, der måtte se til, mens den belgiske rytter vandt spurten på hjemmebane i Loenhout, skriver Ritzau.

Faktisk var det van der Poel, der var første rytter, der kørte ind på opløbsstrækningen, men bag sig havde han både verdensmester Tom Pidcock og van Aert.

Til trods for, at van der Poel blev ved med at kigge sig over skulderen, kunne han intet stille op, da van Aert valgte at rejse sig og give den fuld gas mod målstregen.

Onsdag vandt van Aart også i Diegem, mens han tirsdag vandt i Heusden-Zolder.

Derfor er det svært at komme udenom, at Jonas Vingegaards holdkammerat har taget revanche for nederlaget i Gavere på anden juledag, hvor rivalen van der Poel endte med at løbe med sejren.