03/12/2021 12:21

|

Nicolai Busekist

Mest læste i dag

Danmark lagde godt ud ved det netop startede VM med en komfortabel sejr over Tunesien. Desværre pådrog Mia Rejs sig en skrækkelig knæskade.

De danske kvinder lagde fornemt i første halvleg, som var præget af stort set fejlfrit spil af danskerne. Grundet det kunne Jesper Jensens tropper gå til pause med en komfortabel føring på 16-8.

I anden halvleg tromlede Danmark videre og fortsatte storspillet og bevarede koncentrationen. Storspil og koncentration blev midlertidigt lagt på hylden i starten af anden halvleg, hvor et skrig af smerte gik igennem hallen.

Her lå Mia Rejs og tog sig til knæet, mens hun græd og skreg smerten ud. Behandlingen og stilheden stod på i mange minutter, inden hun blev ført væk på en båre.

Mia Rejs' ulykke skete efter, at andre spillere uheldigvis blev skubbet over i Mia Rejs og væltede oven på hende og hendes højre knæ.

Nu stod kvinderne pludselig overfor en svær anden halvleg, da håndbold på det tidspunkt var ligegyldigt. Men de fandt samme gejst frem, som i første halvleg og leverede en lige så god anden halvleg, hvor kampen sluttede 34-16 til Danmark.

Men kvinderne er nok mere interesseret i at høre om scanningerne på Mia Rejs, som de ifølge TV2 Sport skulle få svar på i dag fredag

Næste gang Danmark skal i aktion er mod Congo lørdag aften kl 20:30, hvor der er gode chancer for at hente endnu en sejr.