Efter triumf i Paris: Holger Rune sætter ny rekord

07/11/2022 07:57

|

Nicolai Busekist

Mest læste i dag

Holger Rune har været nærmest ustoppelig på det seneste, hvilket han også markerede søndag aften, hvor han vandt ATP-turneringen Rolex Paris Masters.

Den 19-årige tennisstjerne har god grund til at glæde sig over, at han vandt over Novak Djokovic i finalen i ATP Masters 1000-turneringen i Paris.

Ikke nok med, at han kan bryste sig af at have slået Novak Djokovic, der utvivlsomt er en af de bedste tennisspillere i verden, får det også betydning for hans placering på ATP-ranglisten.

Efter den flotte triumf i Paris, har den danske tennisstjerne nemlig samlet point nok til, at han efter mandagens opdatering er at finde på en 10. plads på verdensranglisten.

Det betyder, at han endnu engang har opnået den bedste placering, han nogensinde har haft på listen.

Da han gik på banen i Paris, var det som nr. 18 i verden, hvorfor det unge tennistalent har formået at rykke hele otte pladser frem på listen.

Derfor kan han nu også bryste sig af at lægge yderligere afstand til Kenneth Carlsen, der med en 41. plads er den danske mandlige tennisspiller, der har haft den næsthøjeste placering på listen.

Holger Rune vandt i tre sæt med cifrene 3-6, 6-3, 7-5 over Novak Djokovic i en tæt kamp, der især var intens i sidste parti, hvor Djokovic spillede sig til hele seks breakbolde, inden Holger Rune kunne afgøre kampen.

Slutteligt er det naturligvis også værd at nævne, at den danske tennisstjerne kan glæde sig over, at der med til sejren også hørte en præmiesum på hele 6,4 millioner danske kroner.