Ajax indfører nyt forbud for fans

Af: Nicolai Busekist

|

03/08/2022 09:54

Mest læste i dag

Den hollandske klub Ajax Amsterdam har valgt at indføre et nyt forbud, som gælder for alle klubbens hjemmekampe.

I løbet af de seneste år er det blevet mere normalt for fodboldfans i alle aldre, at de medbringer papskilte, flag eller deslige, som bruges til at tigge spillerne om deres trøjer.

Det er også noget, de har set en masse af i Amsterdam, hvor Ajax har hjemme. Det har de nu fået nok af, og de har derfor gjort det forbudt ved alle sine hjemmekampe. Det skriver Ritzau.

Det har de gjort klart for deres fanklub, da man har oplevet en stor stigning i antallet af disse skilte - og det er derfor ikke muligt for spillerne at efterkomme de mange ønsker.

Hvad der også har vist sig at være et problem er, at mange spillere får kritik for at være arrogante, hvis ikke de giver deres trøjer ud efter en kamp.

Lørdag var Ajax i aktion mod hollandske PSV Eindhoven i den hollandske Super Cup. Her måtte klubbens personale konfiskere flere skilte.

Det er dog ikke blot i Holland, at man oplever en stor stigning i disse skilte. Det er nemlig noget, man ser i hele verden.

Også i Danmark, er det noget, der ses mere og mere. Der er dog endnu ikke blevet indført forbud mod at medbringe sådanne skilte til kampe i Danmark.