Ancelotti langer ud: Målet skulle have været annulleret

Af: Nicolai Busekist

|

11/05/2023 09:57

Mest læste i dag

Carlo Ancelotti er ikke i tvivl: Manchester Citys mål mod Real Madrid i tirsdagens semifinale i Champions League, skulle have været annulleret.

Tirsdag aften tørnede Manchester City og Real Madrid sammen i den første af to Champions League-semifinaler, hvor resultatet endte med at hedde 1-1.

Selvom begge mandskaber leverede en god kamp, mener Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, at det skulle have været det spanske mandskab, der vandt kampen.

Det skyldes, at han mener, at Manchester Citys mål skulle have været annulleret, da bolden havde været ude over sidelinjen, inden den blev sendt i mål af Kevin De Bruyne.

Det gjorde han klart efter kampen ifølge ESPN, hvor han også slog fast, at han ikke var tilfreds med, at han fik et gult kort.

"De lignede, at bolden var ude over sidelinjen, og før det var der et hjørnespark, som dommeren ikke gav. Dommeren var ikke særlig opmærksom, og han gav mig også et gult kort," sagde han ifølge ESPN.

"Bolden var ude. Det er ikke mig, der siger det, det er teknologien. Det overrasker mig, at dommeren ikke fanger de små detaljer. Spillerne på banen fortjente flere kort - ikke mig, der stod uden for banen."

Selvom Ancelotti mener, at bolden havde været ude over sidelinjen, fik målet lov til at stå. Derfor endte kampen 1-1 mellem de to mandskaber.

Det betyder, at det hele skal afgøres, når de to hold igen skal møde hinanden, hvilket sker onsdag den 17. maj på Etihad Stadium.