Andreas Christensen er havnet på særlig liste i Barcelona

Af: Nicolai Busekist

|

12/05/2023 09:58

Mest læste i dag

Andreas Christensen har imponeret, siden han skiftede Chelsea ud med Barcelona. Derfor er hun landet på en helt særlig liste.

De flotte præstationer, som Andreas Christensen har leveret i FC Barcelona, har skabt interesse fra andre klubber. På trods af rygter om et Premier League-skifte, tyder intet på, at han er på vej væk.

Den spanske avis Mundo Deportivo skriver, at den danske forsvarer er landet på en helt særlige i Barcelona. Han bliver nemlig betragtet som en af få 'urørlige' spillere hos cheftræner Xavi.

Det samme er tilfældet for Marc-André ter Stegen, Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Pedri, Ousmane Dembélé og Robert Lewandowski.

Barcelona er fortsat hårdt ramt på finanserne, hvorfor de er tvunget til at lave salg. Flere spillere kan derfor forlade klubben, hvis et tiltalende bud lander på bordet på Camp Nou.

Andreas Christensen har Xavi dog ingen interesse i at sige farvel til. Sammen med Ronald Araujo udgør han et stærkt midterforsvar, og det vil Xavi ikke pille ved.

Også Mundo Deportivo roser makkerparret, som de beskriver som 'den perfekt duo'. Desuden bliver Christensen rost for at være 'rolig og meget koncentreret i sit spil'.

"Han dummer sig ikke og han er god til at skille sig af med bolden. Kun skader har påvirket hans rolle som fast starter, men træneren tøver ikke med at bruge ham, når han er til rådighed," lyder det også fra avisen.

I denne sæson er det blevet til 27 kampe for den danske forsvarer. Flere skader har holdt ude, hvilket er årsagen til det begrænsede antal kampe.