Andreas Cornelius er igen ude med skade

17/09/2023 07:31

|

Nicolai Busekist

Det er ved at udvikle sig til en farce. Andreas Cornelius har pådraget sig en ny skade, og er igen ude.

Mest læste i dag

Da FC København lørdag tørnede sammen med FC Nordsjælland, startede Andreas Cornelius på banen. Efter blot 20 minutters spil, måtte han lade sig udskifte, fordi han igen havde pådraget sig en skade.

Den dyre spiller må derfor igen acceptere at skulle side på sidelinjen. Det er noget, som han må været vant til efterhånden, da hans comeback i FCK, ikke har budt på meget andet end skader.

Faktisk har det næsten været absurd, hvordan det har forløbet sig for Cornelius, efter han er vendt retur til FCK. Efter sit skifte hjem til den danske klub, har han næsten ikke været på banen.

Det er over et år siden, at den 30-årige angriber vendte retur til klubben. På trods af dette, har han næsten ikke været til rådighed for FCK-træner Jacob Neestrup, da han har været hæmmet af flere skader.

Efter lørdagens kamp lagde Neestrup derfor heller ikke skjul på, at han er trist over, at Cornelius igen måtte forlade banen med en skade.

Det er trist. Andreas er ked af det, for alle, der har set os spille, kan se, at han har noget at bidrage med, når han kommer ind. Det er jo sørgeligt," lød det fra FCK-træneren ifølge B.T.

Han blev naturligvis spurgt, om han kunne give en status på skaden, hvilket han nægtede.

Derfor vides det fortsat ikke, hvad der konkret er tale om for en skade. Hvad det også vil sige er, at det fortsat er ukendt, hvor længe han kommer til at tilbringe på sidelinjen i denne omgang.

Desuden slog han også fast, at de internt i klubben gør, hvad de kan for at hjælpe Cornelius med at blive skadefri. Hidtil har det dog ikke fungeret optimalt, da han - som sagt - igen er blevet skadet.

"I må stole på, at vi gør alt, hvad vi kan, i den her type case, som jeg ikke tror er set før i dansk fodbold. Den er kompleks, men kan jeg bare sige, at vi gør alt, hvad vi kan," lød det fra Neestrup.