Anklager mod Greenwood frafaldet: Nu reagerer Erik ten Hag

Af: Nicolai Busekist

|

04/02/2023 07:56

Mest læste i dag

Erik ten Hag, der står i spidsen for Manchester United, har reageret på det faktum, at alle anklager mod Mason Greenwood, er blevet frafaldet.

De Røde Djævle-træneren gjorde det meget klart for pressen, at han 'intet' har at sige, efter det er kommet frem, at alle anklager mod den 21-årige Mason Greenwood er blevet frafaldet.

"Jeg kan ikke sige noget om det," lød det ifølge The Sun fra den hollandske træner, da han blev spurgt om sagen på et pressemøde.

Det er tydeligt, at det endnu ikke er en sag, der er blevet talt om internt i den engelske klub, da Ten Hag ikke havde lyst til at røre sagen med en ildtang.

Det kom bl.a. til udtryk ved, at han heller ikke var villig til at sige noget om, hvorvidt han havde talt med Greenwood, eller om han ville tage del i den undersøgelse, som klubben har meldt ud, at de vil udføre.

"Som jeg sagde: På nuværende tidspunkt kan jeg ikke kommentere processen," sagde Ten Hag også på pressemødet.

"Jeg kan ikke sige noget om det. Jeg henviser til klubbens udtalelse, og på nuværende tidspunkt kan jeg ikke tilføje noget."

Han blev også spurgt om, hvorvidt nyheden om Mason Greenwood vil påvirke truppen, der skal i kamp senere i dag, hvor de tørner sammen med Crystal Palace i Premier League.

"Vi skal altid fokusere på spillet. Det er vores job. Det er derfor, vi er her," svarede den hollandske træner.

Torsdag kom det frem, at alle anklager mod Greenwood var blevet frafaldet. Han var blevet anklaget for voldtægtsforsøg, overfald og tvangskontrol.

Den unge angriber har ikke udtalt sig om sagen, men har dog delt en opdatering på de sociale medier, hvor han skriver, at han er 'lettet' over, at alle anklagerne nu er blevet frafaldet af anklagerne.

Anklagerne er blevet frafaldet af Crown Prosecution Service, efter at 12 vidner – inklusive kvinden, der fremsatte anklagerne mod den 21-årige fodboldstjerne – havde nægtet at samarbejde.