Antonio Conte opereret grundet sygdom: Ude i ubestemt tid

Af: Nicolai Busekist

|

02/02/2023 07:58

Mest læste i dag

Antonio Conte er ude i ubestemt tid, da han er blevet ramt af en sygdom, der kræver, at han bliver opereret.

I det kommende stykke tid bliver danske Pierre-Emile Højbjerg og resten af Tottenham-mandskabet nødt til at klare sig uden cheftræner Antonio Conte.

Det skyldes, at han er blevet ramt af en betændelse i sin galdeblære, som har ført til, at han er nødt til at få fjernet sin galdeblære ved en operation.

Det har den engelske klub meldt ud på sin hjemmeside.

"Antonio Conte fik det for nylig dårligt med stærke mavesmerter," lyder det blandt andet fra Tottenham på sin hjemmeside.

Onsdag blev den italienske træner opereret, men Tottenham har ikke meldt noget ud om, hvornår man forventer, at han vil være klar til at vende tilbage til sit arbejde.

I weekenden var Conte dog med på bænken, da Tottenham sikrede sig yderligere avancement i FA Cup, da de vandt med 3-0 over Preston.

Næste gang Tottenham skal i aktion, er på søndag, hvor de skal spille imod Manchester City i Premier League, hvor de skal forsøge at sikre sig vigtige point til kontoen i den bedste engelske række.

Da der ikke er meldt noget ud om, hvornår Conte vil være klar til at vende retur til arbejdet, vides det endnu ikke, om han kommer til at være på sidelinjen, når de to engelske klubber tørner sammen.

Conte har været træner i Tottenham siden november 2021, og har i denne sæson ført dem til en 5. plads i Premier League, hvor de har spillet 21 kampe.

Der har flere gange været rygter om, at han skulle have interesse i at forlade Tottenham før tid, men hver gang det har været fremme, er det blevet afvist af den italienske træner.