Avis: Dette kan holde Braithwaite i Barcelona

Af: Nicolai Busekist

|

09/05/2022 18:58

Mest læste i dag

FC Barcelona skulle have et ønske om at sælge Martin Braithwaite til sommer, men det kan vise sig at blive svært.

Den catalanske storklub har planer om at sælge flere spillere, når sommerens transfervindue åbnes. En af dem, de har i sinde at sælge, er danske Martin Braithwaite.

Til trods for, at hans spilletid under Barca-træner Xavi har været meget begrænset, kan det ende med, at han ikke bliver solgt denne sommer.

Ifølge den catalanske sportsavis SPORT er der en helt særlig grund til, at det kan blive svært. Det er nemlig ikke mange klubber, der er villige til at matche den løn, han får i Barcelona.

Avisen skriver, at han har sikret sig en årsløn på fire millioner euro, hvilket er svarende til godt 30 millioner kroner. Det er denne løn, der er med til at afskrække andre klubber, der ellers ville være interesserede i at hente ham.

Blandt andet har der været forlydender om, at Premier League-klubben Brighton skulle have interesse i at hente ham til England, men det vil kræve, at han er klar på at gå markant ned i løn.

Den danske angriber har kontrakt med Barcleona frem til sommeren 2024, hvorfor han kan blive i klubben i yderligere to år, såfremt han skulle ønske dette.