Avis: Dette kan være Mason Greenwoods næste klub

Af: Nicolai Busekist

|

01/09/2023 05:35

Det står klart, at Mason Greenwood ikke har nogen fremtid i Manchester United. Han er derfor nødt til at finde sig en ny klub.

Mest læste i dag

Mason Greenwood har fået at vide, at han skal finde sig en ny klub. Den 21-årige angriber troede efter sigende selv, at han var på vej tilbage til Manchester United, men sådan er det ikke gået.

Nu har det vist sig, at han er nødt til at forlade England, hvis han vil genstarte sin karriere.

Det skyldes ifølge The Sun, at ingen engelsk klub ønsker at tage chancen ved at hente ham. Det samme er tilfældet for Manchester United, der heller ikke har lyst til at give ham en ny chance.

For nylig var der ellers meldinger om, at han ville vende retur til Old Trafford. Da det kom frem, blev det mødt af en flod af negative reaktioner, hvilket fik United-ledelsen til at lave om på deres planer.

Derefter er det også kommet frem, at der ikke er andre engelske klubber, der har mod på at give ham en chance. Det skyldes i høj grad, at de er bange for den reaktion, der utvivlsomt vil følge med.

Ifølge SunSport er der interesse fra andre klubber, men Greenwood bliver nødt til at acceptere, at han skal rive teltpælene op og flytte til udlandet.

Den britiske avis skriver, at der blandt andet skulle være stor interesse fra klubber i Tyrkiet. Den ene af disse klubber skulle være Besiktas, som angiveligt har kontaktet hans lejr.

I denne forbindelse er det naturligvis også vigtigt at nævne, at de ikke har travlt med at få en aftale lukket. Det skyldes, at den tyrkiske deadline for transfervinduet først er den 15. september.

På trods af, at der har været rygter om dette, melder The Sun, at der ikke har været henvendelser fra Saudi-Arabien.

Enhver potentiel aftale vil være en lejeaftale, da de interesserede klubber er i tvivl om, hvorvidt han kan genfinde sit niveau. Den unge angriber har nemlig ikke spillet siden januar sidste år.

Kan United ikke finde en klub til ham, kan de blive nødt til at betale ham ud af hans kontrakt, der har en værdi på 75.000 pund om ugen.

Da han stadig har to år tilbage af sin kontrakt, vil det være omkring 8 millioner pund, der skal betales. Derfor kan det vise sig at blive en dyr affære for den engelske klub.