Avis: Så meget tjener Mohamed Salah i sin nye kontrakt

Af: Nicolai Busekist

|

02/07/2022 08:00

Mest læste i dag

Mohamed Salah har underskrevet en ny kontrakt med Liverpool, og har i denne forbindelse sikret sig en stor lønforhøjelse.

Det har været et stykke tid undervejs, men nu står det endelig klart, at Mohamed Salah bliver i Liverpool.

Den verdenskendte angriber har nemlig skrevet under på en kontrakt, der holder ham i den engelske klub i yderligere tre år.

Det vil sige, at han nu har kontrakt med Liverpool frem til juni 2025, hvilket kommer meget pludseligt, da han faktisk var rygtet vælk fra klubben.

Ifølge SunSport var der faktisk forlydender om, at klubben overvejede at sælge ham for ca. 60 millioner pund, da de ikke ønskede at miste ham gratis næste år.

Nu har de dog formået at vende situationen, og har i stedet fået den 30-årige angriber til at forlænge sit ophold på Anfield.

Tilsyneladende er det dog ikke noget, der har været helt billigt at gøre, for ifølge The Sun har den egyptiske angriber nemlig sikret sig en ugeløn på intet mindre end 400.000 pund.

Det betyder, at han næsten fordobler sin nuværende løn, hvilket Liverpool ellers længe har nægtet at gøre, da de har ment, at det var for høj en løn.

Ikke desto mindre ser det dog ud til, at Salah fik sin vilje, hvilket potentielt kan hænge sammen med, at Liverpool for nylig har solgt Sadio Mané til Bayern München.