Barcelona vil bede spillere reducere løn: Skal spare enormt beløb

Af: Nicolai Busekist

|

08/04/2023 06:14

Mest læste i dag

FC Barcelona skal spare et enormt beløb, og vil derfor bede flere af klubbens spillere om at gå ned i løn.

Det er ikke nogen hemmelighed, at økonomien ikke er god i FC Barcelona. Af denne grund er de nødt til at finde måder at skære ned på deres høje lønudgifter på.

Her er planen ikke blot at skille sig af med en række spillere til sommer, men også at bede nogle af deres spillere om at gå ned i løn.

De catalanske giganter har planer om at renovere Camp Nou, og som følge af dette, forventes det, at deres gæld, der består af lån og finansieringen, runder 1,3 milliarder pund.

Ifølge mediet Relevo har dette medført, at ledelsen er gået på jagt efter måder, hvorpå de kan skære ned på deres omkostninger, og her vil de bede spillerne om at gå ned i løn.

Mediet skriver, at ledelsen håber på at kunne skære de samlede spillerlønninger ned med omkring 15 procent allerede fra næste sæson.

Derfor kan stjerner som Jordi Alba og flere andre se frem til at blive kaldt ind til en samtale, da Barcelona ønsker at indgå en aftale om at reduceres løn.

Klubben mener, at det på denne måde vil være muligt for dem at opnå besparelser på omtrent 61 millioner pund.

For at dette bliver en realitet, er de dog nødt til først at overbevise spillerne om, at de skal sige ja til at gå ned i løn - og det kan vise sig at blive svært for dem.

Årsagen til, at det kan blive svært er, at Barcelona også er interesserede i et hente nye spillere til sommer, men de nuværende spillere vil dermed blive påkrævet at gøre plads i lønbudgettet.