Bekræfter: Lionel Messi er i kontakt med Barcelona om retur

02/04/2023 11:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Alex Grimm/Getty Images

Mest læste i dag

FC Barcelona er i dialog med Lionel Messi, der potentielt kan vende retur til klubben, siger vicepræsident Rafael Yuste.

Den 35-årige argentinske stjerne er Barcelonas topscorer med i alt 672 mål i 778 kampe. Han måtte dog forlade den spanske klub i 2021, fordi de af finansielle årsager ikke kunne forlænge hans kontrakt.

Til sommer udløber hans toårige kontrakt med Paris Saint-Germain, og derfor kan han forlade klubben på en fri transfer. Blandt andet kan han vende retur til Camp Nou efter denne sæson.

"Leo og hans familie kender til den kærlighed, jeg har til dem," sagde Yuste ifølge BBC.

Messi nåede til enighed med Barcelona om en ny aftale med en reduceret løn for to år siden, men den kunne kun registreres, hvis klubben solgte flere spillere, da de ellers ikke kunne overholde La Ligas Financial Fair Play-regler.

Da Barcelona besluttede sig for, at de ikke ville sælge ud af truppen, betød det, at Messi måtte vinke farvel til klubben, som han har vundet 10 La Liga-titler og fire Champions League-titler med.

"Jeg deltog i forhandlinger, som desværre ikke nåede til et bestemt resultat," sagde Yuste.

"Messi ved, hvor meget vi sætter pris på ham. Jeg ville elske, hvis han vendte tilbage. Vi er selvfølgelig i kontakt med dem (Messi-lejren red.)."

Messi var sidste år med til at vinde VM i Qatar med det argentinske landshold, hvilket var én af ganske få titler, som den 35-årige stjerne endnu ikke havde vundet.

Siden sit skifte til PSG, er det blevet til 66 kampe for den franske klub, hvori han har bidraget med 29 mål. For nylig rundede han også sit mål nr. 100 for det argentinske landshold, ligesom han nu har scoret over 800 mål i sin karriere.