Blev hentet af Ten Hag: United-profil fortid i klubben til sommer

Af: Nicolai Busekist

|

15/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Han blev hentet til Manchester United af Erik ten Hag, men til sommer forventes det, at han er fortid i den engelske klub.

I løbet af det seneste år, er der blevet hentet flere nye spillere til Manchester United. En af dem, der er blevet hentet til klubben af Erik ten Hag, er den hollandske angriber Wout Weghorst.

Til trods for, at det kun er få måneder siden, at han blev hentet til Old Trafford, forventes det ikke, at han fortsætter i klubben i den kommende sæson.

Sådan lyder det fra journalist Steve Bates til GIVEMESPORT.

Han mener, at Ten Hag har et godt øje til den hollandske angriber, men alligevel mener han ikke, at han har en fremtid hos De Røde Djævle.

Hertil skriver Football Insider også, at United ikke vil give Weghorst, der ifølge Daily Mirror får en løn på 120.000 pund (ca. 1 mio. kr.) om ugen, en permanent kontrakt til sommer.

"Det vil jeg ikke tro, nej. Det er helt tydeligt, at Ten Hag kan lide ham, men jeg tror, at han bare udfører et 'udfyldningsarbejde'. Han er ikke rigtigt en central angriber, vel?" sagde han.

"Kritikken af ham er, at han ikke god nok stor i luften for en høj spiller, han holder ikke bolden strålende oppe i angrebspositionerne, og han scorer ikke mål. Så når du lægger alt det sammen, er han lidt på bagkant med det samme."